Saz & Zanglessen


Saz leren spelen in Zwolle

Bij Uludag Music krijg je sazles in Zwolle (ook wel bağlamales genoemd) gericht op de praktijk. Je gaat samen met jouw docent aan de slag om jouw skills te verbeteren! Jouw eigen smaak en wensen staan centraal in de lessen. Dit zorgt ervoor dat je leert wat je echt wilt leren. Voor beginners zijn er natuurlijk wel een aantal basisvaardigheden die de docent je sowieso moet leren. Denk onder andere aan: houding, noten lezen, ritme etc. De lessen kunnen individueel gevolgd worden of in een groep. Groepen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 6 leerlingen.


Makam’s en techniek

Naast de verschillende soorten stijlen die ruimschots worden behandeld op de saz, zijn makam’s en techniek een belangrijk onderdeel van de lessen. Je leert liedjes begeleiden, improviseren met toonladders en je ontwikkelt jouw snelheid en klank. Een sazspeler speelt natuurlijk niet alleen lang-hals, maar ook kort-hals en in verschillende stemmingen. Het is tof om de verschillende sounds te ontdekken en om deze te kunnen toepassen in een band.

Zwolle Presents

Naast de lessen saz die je volgt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma.
Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw sazlessen. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen.

Wat kost sazles?

Check onze tarieven hier.
Tarieven


Vooropleiding Conservatorium

Zit je in het (voor)eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je muzikaal talent? Of droom je ervan om naar het Conservatorium te gaan? Lees dan even verder! Wij zijn trotse partner van Codarts
Wil jij graag naar de vooropleiding van het Conservatorium? Stel aan je docent je vraag.


Zangles Turks leren zingen in Zwolle

Bij Uludag Music krijg je zangles in Zwolle, maar niet zomaar zangles: je gaat turks (leren) zingen!
Wat een geweldig instrument is jouw stem. Je kunt er namelijk mensen mee laten lachen, huilen, nadenken, oftewel: raken! Tijdens de zanglessen gaan wij onze best doen om jouw stem te laten klinken als nooit tevoren. Samen met je coach ga je kijken naar wat jouw voorkeur heeft. Je gaat werken naar een hoger niveau zodat jij uiteindelijk kunt stralen met jouw stem!

Verschillende sounds

Ontdek nu de kracht en sound van jouw eigen stem en zing (niet alleen onder de douche)!
Je kunt met jouw stem heel veel verschillende geluiden maken, van vibrato tot kopstem. Hoe je dit doet komt ook uitgebreid in de lessen aan bod.
Daarnaast wordt de theoretische kant niet overgeslagen. Denk hierbij aan intervallen, akkoorden toonladders, makam’s etc.


Zwolle Presents

Naast de lessen Turkse zang die je volgt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw Turkse zanglessen. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen.